Valutaer:
Denmark
Billige sko
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed


Vi er fuldt ud forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, der er givet til os, vil kun blive brugt til at forbedre din shopping oplevelse med dette site. Alle personlige oplysninger, som du indsender, vil blive brugt til at behandle dine ordrer og er beskyttet af vores sikre server. Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til enhver organisation.

Fra tid til anden kan vi give statistiske oplysninger om salg, handelsmønstre og navigation til velrenommerede tredjeparter. Dette drejer sig om data, der er indsamlet om dig og andre brugere til at danne aggregerede resultater. Det vil ikke indeholde nogen direkte personlige oplysninger, der identificerer dig som kunde.

Eventuelle ændringer i vores indsamling af oplysninger politikker vil blive offentliggjort på denne side. Ved at bruge dette site, er du samtykke til indsamling af oplysninger. Du er garanteret, at vi vil give dig med absolut shopping privatliv.

Sikkerhed

På grund af en voksende mængde af internet svindel via stjålne eller ugyldige kreditkortnumre, har J & V samlinger Pty Ltd fundet det nødvendigt at gennemføre strengere sikkerhedsforanstaltninger i et forsøg på at reducere risikoen for kreditkort misbrug. Dette vil hjælpe beskytte os selv og dig, vores kunde, mod enhver kriminel aktivitet. Nogle brugere af vores hjemmeside kan blive bedt om kreditkort verifikation. Du vil blive kontaktet via e-mail, bør vi kræver disse oplysninger fra dig. J & V samlinger Pty Ltd ønsker at sikre, at alle vores kunder kan handle med fuld tillid online. Vi har taget alle mulige foranstaltninger for at give absolut sikkerhed for vores kunder i deres kontakt med os. Vi har skabt en sikker transaktion miljø for handel på internettet. Vores e
asics kayano , new balance sneakers , converse sko , saucony cohesion , onitsuka tiger  |  Google